Preview Mode Links will not work in preview mode

Game of Stocks

Oct 29, 2019

Rapportperioden är här. Vi går igenom nyheter och rapporter för följande bolag, Netflix, Tesla, Nordea, Handelsbanken, Visa, Microsoft, Pandora, NetEnt, Evolution Gaming, Kindred, Ubisoft, PayPal, Bitcoin, Paradox, Essity, och sen kommer vi in på fler bolag allt efter vi diskuterar.

Hemsida:


Oct 23, 2019

Veckans analys är av cybersecurity-bolaget Fortinet. För att lättare följa med analysen och se information från statista och gartner så titta på den medföljande PDF:en:

https://drive.google.com/open?id=1h8A4AIQZDJ6_atBe9igZvjkL79SrkBdx

Hemsida: https://gameofstocks.nu
Twitter:...


Oct 20, 2019

Nyhetssvep där vi diskuterar Kambi, Catena Media, AwardIT, ATVI, Facebook och Libra, H&M, Google och 24/7-office. Sedan svarar vi på en del obekväma...


Oct 16, 2019

Den här veckan analyserar @vardeinvestera Bredband2. Ett defensivt bolag som är väldigt lågt värderat sett till fritt kassaflöde.

Medföljande PDF hittar du...


Oct 2, 2019

I dagens avsnitt pratar vi om Tesla, AwardIT, SOBI, PayPal, LeoVegas, Stenocare, Boule Diagnostics. Douglas delar även med sig av lite tankar kring Nassim Nicholas Taleb efter att ha varit på en av hans föreläsningar. Dessutom reflekterar vi kring intervjun med Sean. Avslutningsvis svarar vi på MÅNGA...